Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

İSTANBUL - İstanbul Havalimanı'nda sabahleyin saatlerinde yabancı uyruklu şahısların transferini sağlayıcı VIP mutavassıtn motor kısmında yangın çıktı. Çısoy yangında sistemsel arızadan dolayı baplar açılmadı, ürkü karşılayıcı yolcuları kolluk ekipleri camları kırarak kurtardı.

Antrparantez, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu hastalıklarıyla angajmanlı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yapı kucaklerinde kadeh veya mühür sandık olan elan rahat ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

Kemiksiz olarak anlamanız bağırsakin dunya elan önce uygulaması binalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak isterim.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Kıvılcım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yukarıda zemin düzlük özellikler; yangın kapılarında yer düzlük yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem aldatmaınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı ali olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının yan alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki duman, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda Yangın Kapısı izolasyon katkısızlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara intikalini hapsetmek yahut olabilir olduğu kadar geciktirmektir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedi durumlarda boşaltma süresini kısaltma medarımaişetlevi hasılat.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Yangınlar gâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği bile eritebilmektedir. Dürüst takılmış bir yangın bapsı binanın karınindeki yapı sakinlerinin autarı tahliyesini belirli süre güvenli hale getirir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı tetkik ihya çalışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page