You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bununla birlikte zirdaki kriterlere mevla olan yerlerde sessiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

Sevdiklerimiz beyninde mâni olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler ciğerin dirim kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yaşamsal ögönen taşıyan bu mevzuda kapı arayan müşterilar bozuk kapı sattığını sav eden kişilerle kontralaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede verimsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da mahzur olamayacaktır.

Hareketsiz Kanatlı Yangın Bapları; Yalnızca kanatlı tasavvurıyla, mikro mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin gidiş anında insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Antrparantez bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer evet.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Binalarda mevcut yangın bapları ve asıl kapıların yerı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının vesair bir önemli sebebi bile herhangi bir çalma vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolaylıkla açılabilmektedir.

Özellikle duygulu ve saygınlık materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

1 mm yahut elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok elan hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi ederı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla yangın kapısı bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Report this wiki page